BestemmingenTips

De 3 leukste manieren om op vakantie te gaan naar Portugal

posted by Admin 1 augustus 2018 0 comments

Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe? Naar de zon, dat zeker. Maar wil je een stedentrip, of juist uitrusten op het platteland? Een lekkere strandvakantie is natuurlijk ook niet mis. Als je voor Portugal kiest kun je dit allemaal in een beleven. Hoe? Door een autovakantie of groepsrondreis te maken. Zo kun je alles zien en beleven in slechts een vakantie! Qua autovakanties is er natuurlijk de keus om zelf naar Portugal te rijden met eigen auto of te kiezen voor een fly drive vakantie. Dit laatste scheelt veel tijd. Een groepsrondreis zorgt voor gegarandeerde gezelligheid en neemt de stress van zelf rijden weg. Welk van de volgende opties past het beste bij jou vakantie?

Autovakantie naar Portugal

De droom van iedere avonturier. Samen in de auto, hard meezingen met je favoriete muziek en onderweg overal stoppen voor lekker eten of een mooi uitzicht. Als je op autovakantie gaat naar Portugal heb je het echte avontuur te pakken. Verder is het natuurlijk bijzonder om door al de andere landen te rijden. Paella in Spanje, een wijntje in Frankrijk… Iedere dag op zoek naar weer een gezellig hotel, of gewoon je eigen tentje mee. Spannender kan niet, toch?

Fly drive vakantie naar Portugal

Voor wie duizenden kilometers autorijden verre van aantrekkelijk klinkt, maar toch met een auto door wil reizen is het ideaal te kiezen voor een fly drive vakantie naar Portugal. Je vliegt naar Portugal waar de huurauto vervolgens op je staat te wachten. Makkelijker kan niet! Dit is ook ideaal voor mensen die niet zoveel tijd hebben. Lekker je eigen gang kunnen gaan zonder rekening te hoeven houden met bussen. Zo kun je gemakkelijk strand, binnenland en stad afwisselen. Zo vrij als een vogel, is dat niet het echte vakantie gevoel?

Groepsrondreis met bus door Portugal

Voor wie niet van autorijden houdt, of niet alleen op vakantie wilt is er de optie te kiezen voor een rondreis per bus via bijvoorbeeld Bus-rondreis.nl. Een comfortabele bus rijdt je langs al de belangrijkste bezienswaardigheden. Hiermee heb je toch de vrijheid alles te zien en niet vast te zitten op een plek in dit prachtige veelzijdige land, maar hoef je niet zelf achter het stuur. Bovendien is het de ideale manier om vrienden te maken tijdens je vakantie. Dit is de vakantie voor iedereen die van gemak en gezelligheid houdt.

Bovenstaande manieren om volop van Portugal als vakantiebestemming te genieten geven je hopelijk genoeg inspiratie om op pad te gaan. Portugal met zijn vele sfeervolle stadjes, kilometers lange zandstranden en altijd stralende zon. Een ware droom als je het mij vraagt. Verder is het voor iedere Nederlander een gunstige bijkomstigheid dat het een relatief goedkoop land is. Koffie is, net als voor ons Nederlanders, een eerste levensbehoefte voor de Portugees en kom je hier dus nooit tekort. Bier ook overigens, ook niet onbelangrijk. Lissabon staat bekend als een van de meest sfeervolle steden ter wereld. Tijd om je koffers te pakken, je auto vol te tanken, of je groepsreis te boeken zou ik zeggen. En vergeet vooral niet dat je een boot moet boeken om de dolfijnen te zien, want ja, dat is ook een hoogtepunt van Portugal. Hoe je ook reist; geniet.

You may also like

Leave a Comment