Tips

De 5 leukste hotels van Nederland

posted by Admin 17 juni 2019 0 comments

Als je een weekend weg boekt wil je een geweldige ervaring. Een hotel waar je heerlijk slaapt, een geweldig ontbijt en een gastvrije bediening. We weten allemaal hoe belangrijk een goede ervaring is tijdens je verblijf. Als de overnachting je goed bevalt is de kans groot dat je nog een keer terugkomt. Om je veel tijd te besparen hebben we vijf goede hotels voor je op een rijtje gezet.

Een geweldige overnachting

Een overnachting moet een nacht zijn zonder zorgen. Een overnachting waar je helemaal ontspant. Het eten is er geweldig, de kamer is prachtig en je bed slaapt heerlijk. Je gaat een weekendje weg om weer helemaal op te laden en te ontspannen. Het hotel moet daarom super goed zijn. Misschien twijfel je al een lange tijd over waar je gaat overnachten. Maak dan gebruik van onze vijf aanraders, succes gegarandeerd!

Dit zijn de 5 beste hotels van ons land

Voor een kleine mini vakantie hoef je tegenwoordig niet meer naar het buitenland. Ons eigen land heeft ook prachtige steden en locaties waar je kan genieten. Genieten van de natuur of juist van de stad.
• Hotel de Emauspoort (Delft) Dit driesterren hotel is gelegen achter het de historische nieuwe kerk van Delft. Vanuit je kamer kijk je uit over de stad en de prachtige binnenplaats.
• Boutique hotel Erkelen (Rolde) Dit 3 sterren hotel ligt aan de rand van het nationale park de Drentse AA. In dit park kan je wandelen en fietsen en helemaal tot rust komen.
• Het Goude hoofd (Den haag) Dit hotel ligt op een schitterende locatie nabij het centrum en het binnenhof. Geniet van het mooie uitzicht en kijk over de stad de vele winkels, terrasjes en restaurantjes.
• Kasteeltje Hattem (Roermond) Dit hotel ligt op een rustige locatie op een kilometer afstand van Roermond. De mooie suites zijn voorzien van een bubbelbad, het eten wordt geserveerd in de bijzondere eetzaal. Dit is een unieke beleving.
Hotel Goud en Zilver (Gorinchem) Dit opvallende historische pand is direct gelegen in de winkelstraat waar je lekker kan winkelen en de vele gezellige eettentjes.

Voor een kleine minivakantie hoef je dus niet langer naar het buitenland. Ons land heeft genoeg prachtige locaties.

You may also like

Leave a Comment