Bestemmingen

Een droomvakantie naar Amerika?

posted by Admin 10 oktober 2017 0 comments

Of u nu alleen op vakantie gaat, met uw partner of met kinderen?  Amerika heeft alles wat u wilt. Dus twijfel niet langer en boek die vakantie naar Amerika.  Amerika heeft vijftig verschillende staten, elke staat is uniek en zeer bijzonder!

Amerika; stedentrip New York

Wat dacht u van een stedentrip naar New York, de ‘Big Apple’ is een indrukwekkende stad met als zijn wolkenkrabbers. U kunt met een wandeling tot rust komen in Central Park; naar de top van het Empire State Building gaan; uitgebreid winkelen op Times Square; een voorstellening bezoeken op Broadway. Omdat Amerikanen zeer aardig en open naar toeristen zijn is het geen enkel probleem om alleen naar Amerika op vakantie te gaan.

Met kinderen naar Amerika

Met kinderen naar Amerika? Kies dan voor Florida. Elk kind, maar natuurlijk ook heel veel volwassenen, wil naar Disney World. Ook SeaWorld of een dierentuin met enkel krokodillen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u door het subtropische klimaat ook nog eens genieten van de prachtige zandstranden en het helderblauwe water van de Golf van Mexico. De volwassenen kunnen natuurlijk ook een gokje gaan wagen in Las Vegas.

Amerika; rondreis

Wilt u meer van Amerika zien, dan is een rondreis een prima optie. Huur een camper of een extra grote auto (een grote auto is in Amerika the way of life) en ga op pad. Het ultieme gevoel van vrijheid omdat de wegen eindeloos zijn en nooit lijken op te houden. Gelukkig is de brandstof in Amerika niet duur en ook uit eten gaan is veel goedkoper dan in Nederland. Alles in Amerika is groot; de gebouwen zijn groot, de auto’s zijn groot maar boven al is de natuur groots met zijn adembenemende vergezichten.  Amerika heeft een fantastische afwisseling in haar nationale parken (en vergeet de state parken niet!). En tot slot, het weer is over het algemeen beter dan in Nederland.

Amerika; reisvergunning aanvragen

Als u van plan bent om een vakantie naar Amerika te boeken, moet u een aanvraag doen voor uw ESTA(Elektronische Systeem voor Reistoestemming). Burgers van landen die meedoen aan het VVP (Visum Vrijstelling Programma) zijn verplicht tot het verkrijgen van een reistoestemming middels een elektronisch systeem, om zodoende te reizen naar of door de VS. Het ESTA visum systeem wordt geëxploiteerd door Ministerie van Binnenlandse Veiligheid en Elektronisch Systeem voor Reisvergunningen aanvragen kunnen alleen elektronisch online worden gedaan. Indien u een meervoudige ESTA aanmelding voor uw familie/partner/ of groep vrienden nodig heeft, kunt u deze aanvragen indienen door gebruik te maken van onze dienst – na het invullen van uw gegevens op het formulier, is er een optie om andere reizigers toe te voegen.
Vergeet ook niet te kijken naar campings aan de Toscaanse kust.

You may also like

Leave a Comment