Tips

Geniet van een veilige vakantie in de Franse natuur

posted by Admin 14 april 2021 0 comments

Na meer dan een jaar leven met het coronavirus snakken veel mensen naar een vakantie naar het buitenland. Zeker nu de lentezon begint te schijnen voelen we die vakantiekriebels. Maar is het wel verantwoord om in deze tijd naar het buitenland te trekken? We hebben goed nieuws voor je. We hoeven komende zomer niet in Nederland door te brengen. Zolang je je tijdens de vakantie aan de richtlijnen van het RIVM houdt loop je ook tijdens je vakantie geen risico. Zorg er wel voor dat je vakantie viert op een park of in een huisje waar je je gemakkelijk aan deze richtlijnen kunt houden. In dit artikel geven we je inspiratie voor een veilige en verantwoorde vakantie deze zomer.

Een vakantiehuis waar je vrij bent

Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis in de Franse natuur? Frankrijk staat bij alle generaties bekend als een prachtig land om vakantie te vieren. Gelukkig zijn vakantiehuizen in Frankrijk in deze tijd ook bijzonder goed aangepast op corona. Je zit in deze vakantiehuizen fijn in je eigen bubbel, terwijl je tegelijkertijd echt even helemaal ergens anders bent. Met volle teugen geniet je er van de prachtige Franse natuur en de warme zon.

Veilig en verantwoord vakantie vieren

Een keten die wij vijf sterren geven op het gebied van coronaveiligheid is FranceComfort. De parken van deze keten bevinden zich in Midden- en Zuid-Frankrijk en staan bekend om hun ruime opzet. Hier kun je samen met vrienden of familie een heerlijke tijd doorbrengen en je toch goed aan de coronaregels houden. De vakantieparken staan stuk voor stuk in de Franse natuur, wat veel ruimte biedt. Je kunt er heerlijk wandelen, genieten aan het strand of aan een meer of met de fiets de wijnstreken verkennen. Afkoelen doe je natuurlijk het liefst in het zwembad, en ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld je vakantiehuis in Frankrijk met een zwembad bij het huis, waardoor je die niet hoeft te delen.

Alle ruimte om te genieten

Wist je dat je bij FranceComfort boekt met een coronagarantie? Dit geeft een extra veilig gevoel. Wanneer jouw vakantiebestemming namelijk onverhoopt code oranje of rood krijgt, dan ontvang je het bedrag van jouw boeking gewoon terug.

De vakantievilla’s van FranceComfort zijn van alle gemakken voorzien, wat fijn is als je tijdens je vakantie graag binnen het park blijft. Er zijn accommodaties beschikbaar voor vier personen, maar ook voor zes tot acht personen kun je er goed terecht. De villa’s zijn ruim opgezet en hebben eigen sanitaire voorzieningen. Ook kun je koken in eigen keuken.

Ook voor actievelingen is er in de parken genoeg te doen. Leef je uit op de verschillende sportvelden of speel samen met de kids jeu de boules. Op die manier kun je veilig van jouw vakantie in Frankrijk genieten.

You may also like

Leave a Comment