Bestemmingen

Heerlijk vakantie vieren op Gran Canaria

posted by Admin 1 augustus 2019 0 comments

De Canarische Eilanden zijn al jaren een enorm populaire vakantiebestemming onder Nederlandse vakantiegangers. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en nog een paar andere eilanden, je kunt er een geweldige vakantie hebben. Met name Gran Canaria, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, is erg populair. Het is niet voor niets dat er de hele zomer door veel vliegmaatschappijen soms wel meerdere vluchten per dag naar Gran Canaria gaan. Gran Canaria heeft meerdere pluspunten waardoor toeristen massaal naar dit eiland komen. Wij zetten een aantal voordelen van dit prachtige eiland voor je op een rij.

Het hele jaar door lekker weer

Gran Canaria ligt ver van het Spaanse vasteland en heeft daarom een ander klimaat dan de rest van Spanje. Dit aangename klimaat zorgt ervoor dat het 12 maanden per jaar heel aangenaam weer is op Gran Canaria. Of je nu in februari, juni of september gaat, de kans dat de zon schijnt en er een temperatuur is van boven de 20 graden is erg groot. Daarom is het een bestemming die je vrijwel het hele jaar door kunt bezoeken. Dus ook wanneer je in de wintermaanden de kou in Nederland helemaal beu bent, is er altijd wel een lekker plekje op Gran Canaria te vinden waar jij kunt overwinteren.

Voor ieder wat wil

Wat voor soort vakantie je ook wil, Gran Canaria heeft het je te bieden. Voor liefhebbers van zon, zee en strand is het eiland een prima bestemming. Er zijn met name in het zuiden veel leuke badplaatsen te vinden waar je kilometers lange kustlijn hebt en prachtige hotels waar je kunt verblijven. Ben je meer op zoek naar avontuur en wil je alle mooie plekjes van het eiland ontdekken? Ook dan zit je hier goed. Gran Canaria heeft een prachtig landschap met mooie routes en authentieke dorpjes. Huur een auto op het eiland en bezoek alle leuke plekjes. Je zult je ogen uitkijken!

Paradijs voor watersporters

Ook voor vakantiegangers die van watersport houden komen hier helemaal aan hun trekken. Op het eiland zijn verschillende plekken te vinden waar je kunt surfen. Er zijn verschillende surfscholen aanwezig die iedereen op weg helpen, van beginners tot ervaren surfers. Duikliefhebbers kunnen hier ook helemaal hun ei kwijt. Langs de kust van Gran Canaria is het prachtig duiken en zie je een onderwaterwereld zoals je deze nog nooit gezien hebt.

Wat voor vakantie je ook zoekt, een vakantie op Gran Canaria zul je niet snel vergeten!

You may also like

Leave a Comment