Tips

De mooiste plekken in Zuid Frankrijk

posted by Admin 23 maart 2020 0 comments

Frankrijk, het land van de croissants en baguettes. Het is niet ver reizen, mooie plekken met stranden, een ideale vakantiebestemming. Je kunt kiezen uit een hotel waar je ieder jaar naartoe gaat, maar een vakantiehuisje met je familie in Frankrijk klinkt ook niet verkeerd. Wij vertellen je graag meer over vakanties in een luxe huisje.

Luxe accommodatie

Als je vaak hotels gewend bent waar bijna alles al geregeld is, is een vakantiehuis wennen. Toch kun je ook buiten hotels om genieten van een luxe groepsaccommodatie. Er zijn enorm veel opties voor het uitkiezen van een huis die bij jullie wensen aansluit. Daarnaast zijn er veel populaire en mooie streken waar je kunt verblijven. Denk eens aan Provence, Normandië, Bretagne en Dordogne. Zoek per streek op wat er te doen is en baseer hier je keuze op. Hou je van kamperen? Zoek meer informatie op over Dordogne. Hou je meer van een veelzijdige vakantie? Kijk dan naar alle activiteiten die Bretagne biedt.

Nadat je hebt gevonden naar welke streek je wilt gaan is het tijd een keuze te maken tussen de accommodaties. Heb je een grote familie? Ook dan is het mogelijk om een vakantiehuis Zuid Frankrijk voor 12 personen te vinden. Wil je alleen met je partner en twee vrienden op vakantie gaan? Filter op het aantal mensen in het keuzemenu en vind het ideale vakantiehuisje.

Behalve het aantal mensen, is het ook mogelijk om op andere behoeften te filteren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal bad- en slaapkamers of de faciliteiten die het park heeft. Heb je geen kinderen of gaan er geen kinderen mee? Dan is het niet nodig om een speeltuin op het park te hebben of een kindvriendelijk huisje. Hier betaal je vaak meer voor en dit is onnodig. Het voordeel is dat je met een vakantiehuis de kosten splitst met iedereen. De kosten aan boodschappen en activiteiten kun je ook met iedereen splitsen.

Je kunt er ook voor kiezen verschillende streken te bezoeken in Frankrijk. Maak van tevoren een planning met zijn allen zodat je niet met verrassingen komt te staan gedurende de vakantie. Je kunt starten met een luxe accommodatie waar je heel veel aan het ontspannen bent en je kunt bij de laatste streek eindigen met een vakantiehuisje wat niet heel luxe is, maar waar je veel buiten zult zijn. Het zou zonde zijn als je een zwembad hebt en die nauwelijks gebruikt.

Graag horen we naar je eigen vakantieverhalen en wensen we je veel plezier!

You may also like

Leave a Comment