Tips

Reisbestemming tips voor aankomende zomer

posted by Admin 8 juni 2017 0 comments

De zomervakantie staat voor de deur en het is elk jaar weer lastig om te kiezen waar je naartoe moet gaan op vakantie. Ten eerste is een land kiezen al moeilijk en dan moet je ook nog eens kiezen tussen talloze steden, hotels en streken. Wij hebben daarom twee van onze favoriete reizen hieronder beschreven.

Rondreis Bali

Onze absolute favoriet en van vele andere is én blijft Bali! Bali is een perfecte combinatie tussen cultuur, natuur en een vriendelijke bevolking. Ondanks dat Bali een relatief klein eiland is valt er enorm veel te beleven. Prachtige rijstvelden, leuke stadjes met vriendelijke inwoners en prachtige stranden. Footprint travel organiseert reizen naar Bali die je zelf samen kan stellen. Je kiest zelf je excursies en duur van je reis. Zo verzeker je jezelf van een prachtige en op maat gemaakte reis. Daarnaast biedt Footprint Travel uitsluitend reizen die volledig milieubewust zijn!

Mocht je keuze zijn gevallen op Bali vergeet dan zeker niet een tripje te boeken naar de Gili eilanden. Deze adembenemende eilandjes zijn een uitstekende uitval basis voor het wat drukkere Bali. Doe je tegoed aan witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee. De wateren rond de Gili eilanden lenen zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld snorkelen!

Roadtrip door Europa

Blijf je liever wat dichterbij, maar wil je toch de diversiteit van een verre reis? Dan raden wij je aan om te gaan rondreizen door Europa. Pak je auto en rij het lekkere weer tegemoet. Via het culturele Frankrijk naar de blauwe zee van Portugal en keer vervolgens terug via het berglandschap van Oostenrijk. Een roadtrip door Europa is een uitstekende kans om verschillende type vakanties met elkaar te combineren. Waar je normaal naar Spanje toegaat voor de cultuur of alleen het stand, kan je met een roadtrip zoveel meer ontdekken!  Daarnaast bepaal je je eigen tempo, je zit niet vast aan gezette tijden met excursies of één vast hotel. Plan je roadtrip en kies je favoriete plekjes in Europa.

Wat veel mensen vergeten is dat je ook met een leaseauto een roadtrip mag maken in het buitenland. Leaseonline biedt zijn klanten de mogelijkheid aan de auto te gebruiken in het buitenland, maar vergeet dan niet om het hen te laten weten. Op de website van Leaseonline vindt je alle voorwaarden voor het gebruiken van je shortlease auto in het buitenland.

You may also like

Leave a Comment