Tips

Top 4 bezienswaardigheden op Bali

posted by Admin 11 januari 2019 0 comments

Bali wordt ook wel het eiland van de Goden genoemd en wij snappen heel goed waarom. Dit prachtige eiland, waar de ene zonsondergang nog magischer is dan de andere, het eten in elke warung, een lokaal Indonesisch eethuisje, overheerlijk is en de locals ontzettend vriendelijk en behulpzaam zijn is al jaren een groot favoriet bij de Nederlandse reiziger. En waar bij sommige bestemmingen de populariteit lijkt af te nemen, neemt de vraag naar Bali reizen juist toe. Tijd om eens goed te onderzoeken wat de laatste travel updates zijn zodat ook jij de leukste tips en tricks kunt doornemen voordat je de Bali reis boekt. Want een Bali reis maken in 2019 is echt een must. Hieronder kun je de leukste tips over het eiland vinden. Reis inspiratie opdoen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Beachclubs hoppen in Seminyak

Seminyak is het kustplaatsje dat ongeveer 20 minuten van Denpasar ligt. Hier kun je terecht voor al je trendy hotspots en instagramwaardige beachclubs. Je kunt er voor kiezen om de hele dag lekker in één beachclub te blijven, zonnen, cocktailtjes drinken en zwemmen. Maar waarom niet beachclub hoppen? In Seminyak gaat dit prima omdat veel van deze beachclubs op een loopafstand van elkaar zitten.

  1. Mr. Potatohead
  2. Woo Bar, onderdeel van het W Hotel
  3. Mrs. Sippy
  4. KuDeTa

De eerste 3 beachclubs zitten op nog geen 5 minuten wandelen van elkaar. KuDeTa is ongeveer een kwartiertje wandelen of 2 minuten op de scooter. Fijn aan deze beachclubs? Ze liggen direct aan het strand en beschikken allemaal over infinity zwembaden.

Tanah Lot bezoeken

Tanah Lot is de mooiste tempel in Bali. Het is door de jaren heen ook uitgegroeid tot een echte toeristentrekpleister met zowel Westerse als lokale toeristen dus het is te adviseren om lekker vroeg te gaan zodat je de drukte kan mijden. Deze tempel staat hoog op een cliff en het leuke is dat deze altijd weer zorgt voor een ander uitzicht. Door het eb en vloed is de tempel in de namiddag ook van dichtbij te bewonderen.

De Bali Swing

Je kent de foto’s vast wel van social media. Bali Swings zijn helemaal hot en happening dit jaar. Met een schommel over de jungle van Ubud zweven is natuurlijk ieders droom. Je vliegt over de groene rijstvelden. Je hebt een prachtig uitzicht, een bijzondere ervaring en de mooiste foto’s.

Munduk

Munduk is een plaats in Noord Bali en zeker de moeite waard om te bezoeken. Dit is nog vrij ongerept qua natuur en ook nog niet geheel ontdekt door alle toeristen. Je krijgt een goede indruk van het echte traditionele Bali. Doordat het nog niet zijn hoogtepunt qua populariteit bereikt heeft kun je hier ook in de mooiste 5 sterrenhotels voor een zeer goede prijs slapen. Denk hierbij aan bedragen tussen de 25 en 55 euro per nacht.

You may also like

Leave a Comment