Tips

Een vakantiehuis op Mallorca huren

posted by Admin 4 december 2017 0 comments

Mallorca is het perfecte vakantie-eiland voor zon, zee en strand. Mallorca is het grootste eiland van de Gymnesiae en de Balearen, en het ligt in de Middellandse Zee en hoort bij Spanje. Het eiland is in het Spaans Mallorca gespeld, maar het kan ook gespeld als Majorca. Het eiland heeft bijna 870.000 inwoners en het wordt erg veel bezocht door toeristen. De hoofdstad van het eiland is Palma de Mallorca en dat is ook de hoofdstad van de Balearen. Het eiland heeft naast het prachtige weer veel leuke activiteiten die je kunt doen. Voor de jongeren is dit het perfecte eiland om uit te gaan. De meeste discotheken ligt aan de zuid kant van de hoofdstad. Mallorca heeft prachtige bergen die aan de kust liggen en zijn het zeker waard om te bezoeken. Het eiland heeft prachtige vakantiehuizen waarbij je mooi in de bergen kunt verblijven.

Wat is er te doen op Mallorca?

Spanje heeft veel wijngaarden waar je prachtig kunt dineren met een lekker glaasje wijn van de lokale wijnbrouwerij. Het eiland ligt in de Middellandse Zee met mooie stranden en je kan ook met een boot langs het eiland varen. Om het eiland zijn dolfijnen te vinden dus als je geluk hebt kun je die tegenkomen. Mallorca heeft ook verschillende waterparken waar je lekker kunt koelen op de hetere dagen. De aquariums hebben mooie en tropische dieren die prachtig zijn om in het echt te zien met mooie shows waarbij dolfijnen trucjes doen. Het is mogelijk om rond het eiland te gaan rijden maar je hebt dan wel veel tijd nodig en als je gaat zeker ook veel dingen bezoeken dus kost het nog meer tijd. Voor veel jongeren is het een droom om in Mallorca uit te gaan. Aan de zuidelijke kant van de hoofdstad heb je verschillende uitgaansgebieden waar mensen van verschillende landen komen. In Playa de Palma komen veel Duitsers, maar ook veel Nederlanders die genieten van de discotheken. Het Engelse uitgaansgebied is Magaluf wat aan de andere kant ligt van Palma waar je veel mooie clubs kunt vinden.

Prachtige vakantiehuizen op Mallorca huren

Over het hele eiland zijn prachtige hotels en vakantiehuizen te vinden, die te vinden zijn op de mooiste plekken. Als je opzoek bent naar een mooi vakantiehuis buiten Palma kun je perfect terecht bij La Taha die prachtige vakantiehuizen aanbiedt in het noorden, oosten en zuiden van het eiland. Er zijn prachtige huizen te vinden tussen de bergen waar je goed tot rust kunt komen. Bekijk de site en kies het vakantiehuis naar jouw keuze uit om een leuke vakantie te houden op het prachtige Spaanse Eiland.

You may also like

Leave a Comment