Tips

Vliegen vanaf Eindhoven Airport? Goedkoop parkeren met deze tips!

posted by Admin 26 januari 2020 0 comments
goedkoop parkeren eindhoven airport

Vliegen vanaf Eindhoven Airport wordt steeds populairder. Het vliegveld is minder groot en druk dan Schiphol. Veel mensen ervaren daardoor minder stress als ze vliegen vanaf Eindhoven Airport. Vertrekt de vlucht voor je volgende vakantie vanaf Eindhoven Airport? Dan is eigen vervoer en parkeren bij de luchthaven vaak het makkelijkst. Het nadeel hiervan is dat de parkeerkosten vaak enorm oplopen. In dit artikel geven wij handige tips op goedkoop te parkeren op Eindhoven Airport.

Tip 1. Vergelijk parkeeraanbieders

Na het vliegveld rijden en ter plekke een parkeerplaats zoeken is niet de voordeligste manier om je auto te parkeren. Als je van plan bent om je auto tijdens ja vakantie bij Eindhoven Airport te parkeren adviseren wij om verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Bijvoorbeeld via ParkerenEindhovenAirport.nl kan je gemakkelijk alle parkeertarieven met elkaar vergelijken. Als je wilt parkeren op de goedkopere parkeerplaatsen is het verstandig om al langere tijd van te voren te reserveren. Als je kort van te voren wilt reserveren dan heb je vaak enkel keuze uit de duurdere mogelijkheden.

Tip 2. Kies voor een parkeerplaats in de buurt

De parkeerplaats om de luchthaven zelf is vaak het duurst. Natuurlijk is het gemakkelijk om uit de auto te stappen en direct de luchthaven in te lopen. Echter zijn er genoeg goedkopere parkeerplaatsen in de buurt van het vliegveld te vinden. Bij deze parkeeraanbieders betaal je een veel lager parkeertarief.

Tip 3. Zoek naar aanbiedingen

Het vergelijken van parkeeraanbieders zorgt ervoor dat je bespaart op de parkeerkosten. Voor het parkeren bij luchthavens vind je ook regelmatig goedkope aanbiedingen op websites zoals Vakantieveilingen en Groupon. Voordat je op zoek gaat naar een goedkope parkeerplaats is het verstandig om even op zoek te gaan naar aanbiedingen.

 

You may also like

Leave a Comment