Tips

Een zeilvakantie met schipper; enjoy more, worry Less!

posted by Admin 13 mei 2018 0 comments

Met het zeiljacht Cherokee kunnen maximaal acht passagiers meezeilen. De zeilreizen zijn uitermate geschikt voor individuelen / solo reizigers, want je kunt alleen aanmonsteren en je komt in een groep terecht met meer solo reizigers en gelijkgestemden. Er wordt geen alleen gaanden toeslag in rekening gebracht.

Een zeilvakantie met schipper is de ideale manier om een onvergetelijke vakantie te beleven en is geschikt voor iedereen die graag op het water is. Het samen zeilen en het aandoen van (onbekende) kusten zorgt al snel voor een gezellige groepssfeer.

Deze zeilvakanties met schipper zijn avontuurlijk en actief, maar zeker ook relaxed met voldoende tijd voor jezelf en op de C-categorie zeilreizen ook voor landbezoek en sightseeing.

De zeilvakanties zijn onderverdeeld in categorieën (van echt zeezeilen tot relaxed eilandhoppen), zodat je zelf kunt kiezen wat je het meest aanspreekt. In het vaarschema staat bij elke zeilvakantie de categorie met ook een lijst van deelnemers, zodat je ook van te voren kunt zien wie er nog meer meezeilen.

Zeilervaring heb je niet nodig. De schipper legt alles uit en doet samen met de bemanning de navigatie en het zeilen. Als je wilt vinden zij het leuk als je meehelpt natuurlijk. Ook weet de schipper  de leuke havens of beschutte ankerplekken te vinden en zorgt samen met de bemanning dat je een bijzondere en afwisselende zeilvakantie beleefd.

Je kunt dus onbezorgd bij ons aan boord stappen en van een heerlijke zeilvakantie genieten.
Meer info: https://www.offshore-yacht-charter.com/zeilvakantie-met-schipper/

You may also like

Leave a Comment