Tips

Zorg dat je verstaanbaar bent over de grens met een cursus Engels

posted by Admin 3 augustus 2018 0 comments

De Engelse taal is misschien de belangrijkste taal van de wereld. Overal om ons heen krijgen we ermee te maken. In het buitenland komt het dan ook zeer van pas als je de Engelse taal beheerst. Het is dan ook de taal die meegaat met de globalisering. Om te zorgen dat het voor iedereen mogelijk is om deze belangrijke taal te leren, worden er veel verschillende cursussen aangeboden die het doel hebben jou Engels te leren. Met zo’n cursus Engels kun jij je in vele landen verstaanbaar maken, ook al is Engels niet eens de nummer één taal in dat land.

Hoe kan ik deze cursus volgen?

Deze Engelse taalcursussen kun je op verschillende manieren volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een individuele cursus. Hierbij kun je op eigen tempo en in een flexibele omgeving de taal leren. Het programma wordt aangepast op jouw behoeften en leerstijl. De cursus wordt zo opgezet dat met name het communiceren wordt verbeterd. Je kunt hier ook nog dieper op ingaan door in deze communicatievelden nog een subonderwerp te kiezen, zoals een sollicitatiegesprek in het Engels. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe je les wilt volgen. Het is namelijk mogelijk om face to face een cursus te volgen, maar ook bijvoorbeeld via Skype.


Je huidige niveau

Voordat je aan de cursus begint, doe je eerst een online test. Met deze test kan de instantie inschatten wat jouw huidige niveau Engels is. Daarna wordt jou gevraagd welk niveau jij graag zou willen bereiken en worden alle afspraken gemaakt voor de lessen zelf.

Verschillende taalcursussen

Om interessant te blijven heeft Babel verschillende taalcursussen opgenomen in het aanbod. Op deze manier kan je zelf kiezen in wat voor omgeving en op welk niveau je de taal leert. Zo kan je bijvoorbeeld in je eentje een cursus volgen, maar dit is ook gewoon mogelijk in een grotere groep. Het is maar net wat jij fijn vindt en waar je denkt meer aan te hebben. Ook zijn er intensieve cursussen die over een kleine periode erg veel contacturen hebben. Maar voor mensen die het erg druk hebben overdag en geen tijd hebben om meerdere uren per dag aan je taal te werken zijn er ook avondcursussen. Deze zijn vrij in te delen.

You may also like

Leave a Comment